Kedves Barátaim, ismerőseim és ismeretlenek!

Sok jópofa és kevésbé jópofa Facebook akció „kihívás- challenge” után, elszántam magam, hogy én is kitalálok-indítok egyet. Kedvenc hobbijaim: az utazás, búvárkodás és a hajózás, s a jó sört sem vetem meg. Ezért nálam ehhez kötődik majd e projekt. Azonban minden résztvevő, a saját elképzelése szerinti „alkotással” versenyezhet.

Íme a szabályok: Igyál meg vagy barátaiddal/sporttársaiddal igyatok meg 3 óránál rövidebb idő alatt 3 különböző helyszínen 3 sört. 1 helyszín 1 sör. Egészségügyi vagy vallási okból, avagy a jogosítvány megtartásának a céljából alkoholmentes sör is elfogadott, bár lehetőség szerint kerülendő. Készíts erről egy rövid videót. Töltsd fel a Youtube-ra. Küld el a linket, s mi közzétesszük. A verseny 2018 márciusban kezdődik és október 01.-ig tart. Több filmmel is lehet indulni. A helyszín szabadon választott: híd, hegycsúcs, barlang, víz, hajó, helikopter, szörf, vagy amit kitaláltok.

A verseny győztese az, akinek a videóját a verseny ideje alatt többen nézik meg.

DÍJ egy hordó sör, melyet sörcsappal és bulival együtt a Buborék Búvárközpont és a DiveLabs biztosít az októberi bulin a DiveLabs gyár területén.