Májusi last minute akció végzett és leendő búvároknak!

Mivel főszezonban kevesebb kapacitásunk lesz az oktatásra, és május végén amúgy is van egy lazább hetünk, a május 27.-június 1.-ig tartó időszakot szeretnénk kedvezményesen felajánlani azoknak, akik kacérkodnak a búvárkodással, ill. bárkinek, akit már csipked a búvárbolha. 🙂

Alap helyzetben a Krk szigeti Alapfokú búvár tanfolyam tokkal-vonóval 300 euróba kerül, melyhez hozzá jön 4 éjszaka szállás ára, amely ebben az időszakban nálunk még 70 euró lenne.

Ajánlatunk szerint, a szállás díját – mely az akció keretében 4 éjszaka helyett ezúttal 5 éjszakát takar – elengedjük, és a tanfolyam árából is 50 euró kedvezményt adunk. Összegezve tehát: az OWD tanfolyam, amely tartalmazza az elméletet, a védettvizi és a nyíltvizi gyakorlatot, a tananyagot, a teljes felszerelést, a nemzetközi minősítést és a szállást 5 éjszakára, most 383 euró helyett 250 euró befizetése mellett vehető igénybe.

Az 5 éjszaka szállás díjmentességét minden már minősített búvárnak is felajánljuk, akik ugyanezen időszakban az árlista szerinti díjazás mellett legalább 8 merülésen vesznek részt velünk.

Feltételek: 50 euró vagy ennek megfelelő forintosított előleg befizetése május 23.-ig.
Jelentkezés email-en: buborek@buborek.hu