Kipróbálnád a búvárkodást, de nem tudod, hogy kezdj neki?

Gyere velünk próbamerülésre!
Az utóbbi évtizedben a búvárkodás egyre több ember kíváncsiságát kelti fel. Néhányan csak szeretnék kipróbálni milyen érzés a víz alatt lélegezni. Sokan szeretnének rendszeres látogatást tenni a csend világában. Vannak, akiket az extrém feladatok vonzanak: mélység, barlangok, roncsok.

Próbáld ki velünk a merülést!

R

kontrollált körülmények között

R

sokat tapasztalt oktatóval

R

minőségi felszerelésben

„Ha Géza bázisára gondolok az jut eszembe, hogy jó hangulatú és otthonos. A teljesen kezdőknek a partközeli sekély és szép lassan mélyülő részek kiválló lehetőséget nyújtanak a gyakorlásra, Géza és csapata pedig nagyon segítőkész. A vízalatti világ egész érdekes az elsüllyedt ladikokkal, csikóhallal és az öreg angolnával. Persze Géza hajójával messzebbi vizekre is eljutunk. Szépséges szigetek mellett merülhetünk. A tapasztaltak pedig remek roncsokon szórakozhatnak. Géza Kapitány gasztronómiai csodái teszik teljessé az élményt. Örömmel gondolok minden náluk eltöltött merülésre.”
Renner Mónika

Ismerj meg minket!

A Buborék búvárközpontot 1994-ben alapítottuk Budapesten. Fő tevékenységünk a hazai búvároktatás mellett, az adriai tengerre szerveztünk túrákat. Krk sziget már ekkor is kedvenc úti célunk volt. Kezdetben kis vitorlás hajóval jártuk a tengert, majd ezt gumicsónakra cseréltük, hogy többen, gyorsabban érjük el a merülő helyeket.

1999-ben telepedtünk le, azaz alapítottunk céget Krk szigetén, s nyitottuk meg Budapesten működő iskolánk mellett búvárbázisunkat „Tengeri Buborék” néven (horvátul: Morski Mjehuric).

Csónakunkat hajóra cseréltük. Majd tíz dolgos év tapasztalata, munkája és kapcsolata segítségével jutottunk el oda, hogy a sziget adottságait és partnereink segítségét kihasználva komplex szolgáltatást nyújtunk vendégeink részére, felkínálva a sziget egészének lehetőségeit.

A Buborék Búvárközpont működése során már több ezer embert ismertetett meg ezzel a csodálatos világgal és több száz végzett tanítvánnyal büszkélkedhet akik közül néhányan oktatók is lettek.

Buborék Búvárbázis SSI_LOGO

Hogy néz ki egy próbamerülés?

Merülés előtt oktatónk egy rövid, kb. 30 perces elméleti felkészítést tart a résztvevőknek, ahol kötetlen beszélgetés formájában készülhettek fel, ismerkedhettek meg a búvárfelszereléssel, annak használatával és az alapvető szabályokkal.

Ezután a felszerelés kiválasztása, összeszerelése és felvétele következik. Az elméleti és gyakorlati felkészülés után egy oktató egy hallgatót visz a víz alá, ahol a biztonság érdekében végig együtt merülnek, a résztvevő felszerelését is az oktató kezeli.

A nemzetközi szabványoknak és biztonsági előírásnak megfelelően a próbamerülés időtartama kb. 20 perc, maximális mélysége 5 méter. A program lebonyolítása összesen kb. 2 órát vesz igénybe.

Hol lehet kipróbálni a búvárkodást?

Budapesten medencében

Kérjük jelentkezz e-mailben!

Krk szigetén

„Tengeri Buborék” búvárbázisunkon, Horvátországban, az Adrián.

Miért jó a próbamerülés?

R

az oktatóktól személyesen tudsz kérdezni a búvárkodás részleteiről

R

nem kell befizetnek egy drága tanfolyamra, hogy kipróbáld a búvárkodást

R

nem feltétlenül kell messzire utaznod a próba kedvéért

R

teljes biztonságban vagy, az oktató csak veled foglalkozik

Jelentkezz most!

Tudnivalók

  • Próbamerülés ára: 5.000 Ft (későbbi tanfolyamba beszámítható!)
  • Helyszín: Budapest, Testnevelési Egyetem uszodája
  • Időpontok: minden szombaton 16:30-tól

Jelentkezés menete

Mindössze annyi a dolgot, hogy kitöltöd a jelentkezési lapot itt az oldalon, mi pedig keresni fogunk a részletek egyeztetése miatt!

Jelentkezés